Share

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Η 70η  επέτειος του ηρωικού «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού στο φασισμό και το ναζισμό βρίσκει τη χώρα μας υπό καθεστώς κατοχής.
Με πρόσχημα το Δημόσιο Χρέος και τις ευθύνες των προκατόχων της, η σημερινή κυβέρνηση, καταπατώντας τον όρκο της να διαφυλάττει το Σύνταγμα και την Εθνική Κυριαρχία του Ελληνικού Λαού, παρέδωσε τη χώρα στην «Τρόικα» του διεθνούς κεφαλαίου και,  συνυπογράφοντας το «Μνημόνιο», επέβαλλε την πιο αντιλαϊκή πολιτική που γνώρισαν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και η νεολαία αυτού του τόπου, μια πολιτική που δεν είναι μονάχα κοινωνικά άδικη αλλά και οικονομικά αδιέξοδη και καταστροφική.
Συνυπεύθυνες για την κατάσταση αυτή όμως δεν είναι μόνο οι κυβερνήσεις του παρελθόντος αλλά και τα κόμματα της Αριστεράς, που δεν κατέφεραν να συνεργαστούν και να προτείνουν στο λαό πειστική εναλλακτική πολιτική.
Μπροστά στη συνολική χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης, που έχει καταστεί πλέον το μεγαλύτερο πρόβλημα της Χώρας, αυτό που καθιστά άλυτα όλα τα υπόλοιπα, δεν μένει άλλος δρόμος για τον Ελληνικό Λαό από αυτόν μιας νέας Εθνικής Αντίστασης, ενός νέου «ΟΧΙ», τόσο απέναντι στους ξένους συγκυρίαρχους όσο και στους ντόπιους τοποτηρητές.
Κεντρική θέση μας αποτελεί η άρνηση της αναγνώρισης και πληρωμής του Δημόσιου Χρέους από τον Ελληνικό Λαό εφόσον:
-          το χρέος δεν το δημιούργησε  ο λαός
-          τα δανεικά δεν χρησιμοποιήθηκαν προς όφελος του λαού και της χώρας αλλά, αντίθετα, χρηματοδότησαν την υποδούλωσή μας σε μια οικονομική και πολιτική ολιγαρχία που μας οδηγεί στην καταστροφή.
Ο Ελληνικός Λαός δεν χρωστά, του χρωστάνε.
Και πρώτα απ΄ όλα του χρωστά η Γερμανία το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις καθώς και τους κλεμμένους αρχαιολογικούς θησαυρούς, τους οποίους καμία «ελληνική» κυβέρνηση δεν αξιώθηκε μέχρι σήμερα να διεκδικήσει… Μόνο το δάνειο και οι πολεμικές επανορθώσεις υπερβαίνουν κατά πολύ το Δημόσιο Χρέος, ενώ οι αποζημιώσεις προς τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας είναι ανυπολόγιστες: 
-ΟΧΙ, λοιπόν, στο Δημόσιο Χρέος!
-ΟΧΙ στη σιωπηλή παραίτηση από τις γερμανικές οφειλές!   
-ΟΧΙ στους ανάξιους και τους διεφθαρμένους που μας κυβερνούν!
-ΝΑΙ στον ξεσηκωμό του Ελληνικού Λαού για μια νέα Ελλάδα σε μια άλλη Ευρώπη!
Αθήνα, 25/10/2010
Η Συντονιστική Επιτροπή